Voor het goede doel

Help de Nierstichting!

De SmaakTuijn zijn kruiden- en specerijenmelanges in een boxje, van een biologische kruidenkwekerij uit Drenthe. 100% puur! En dus geen toegevoegd zout. Ze worden verpakt in kleine zakjes voor een maaltijd van 4 personen. Je doseert nooit teveel of te weinig.

Naast de melanges hebben we een receptenkaart gemaakt met heerlijke recepten. Deze recepten bevatten meer dan 200 gram groenten. In deze recepten worden veelal groenten van het seizoen gebruikt. Deze recepten zijn door de kruidenmelanges heerlijk op smaak en is zout toevoegen niet meer nodig. Hierdoor kan je heerlijk genieten van een gezonde maaltijd.

De maand februari staat in het teken van De Nierstichting in Actie. Wil je de Nierstichting steunen? Doe mee!

Bij elke bestelling die je plaatst via deze website, doneren wij €1,00 aan de Nierstichting. Deze actie loopt tot 28 februari.

 


Bestel nu  

Hoe doe je mee?

Kies hieronder een product van De SmaakTuijn en vul bij de bestelling bij de waardebon het woord  ‘NIERSTICHTING’ in. Wij doneren dan 1 euro per bestelling! De korting die je in je winkelmandje ziet is 0,00 euro. Hierdoor kunnen wij zien dat de euro gedoneerd kan worden aan de Nierstichting.

Onze recepten

Wat zeggen anderen?

 • Marielle Jongsma
  Recept van de Tikka Massala was helemaal duidelijk. Het was zeker erg lekker! Ik had nog wel een restantje voor mijn lunch. Moesten in begin even wennen aan de bite van de bloemkoolrijst. Deze zou ik iets langer mee wokken zodat het wat zachter is.
  Marielle Jongsma
 • Mieke van Delden
  Heerlijk gegeten. Goed recept. Goede volgorde van werken. Mooi overzichtelijk. Volgende week zaterdag proberen we het volgende recept.
  Mieke van Delden
 • Nienke van der Ploeg
  Wat een kado. Ziet er fantastisch uit. We gaan vanavond beginnen met de taco's. Leuk hoor, heb nu al zin in de komende maanden.
  Nienke van der Ploeg
 • Marjolein Wiersma
  Ik was zo benieuwd! En nu ik het heb uitgeprobeerd merk ik, dat zonder zout koken, super lekker kan zijn.
  Marjolein Wiersma
 • Akki Colenbrander
  Ik heb De SmaakTuijn mogen uitproberen en ben laaiend enthousiast. Op deze manier maak ik kennis met nieuwe groenten. Zelfs mijn kinderen vonden het lekker. De porties zijn wel groot. Maar goed, die bewaar ik dan voor de volgende dag.
  Akki Colenbrander
 • Annemarie Wiersema
  Ik ben niet zo'n koker. Kies graag voor gemak. Ondanks het vele snijwerk, heb ik toch het idee heel gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Dank je wel.
  Annemarie Wiersema