Ga naar de inhoud

De smaak: Buiten eten

Buiten eten - De SmaakTuijn

Heerlijke kruiden- en specerijen combinatie die heerlijk toevoeging is aan je hamburger of bonenburger. Echt speciaal.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden of gebruik een airfryer.
  2. Hussel de verse zoete aardappel met wat olie en bak deze in 25 minuten in de oven of bak het in 15 minuten in de airfryer. (zie verpakking)
  3. Pel de ui en snij in kleine stukjes en pers de knoflookteentjes.
  4. Voeg de ui, knoflook en de Buiten eten melange aan het gehakt toe.
  5. Kneed alles met schone handen door elkaar.
  6. Bak de hamburgers op de BBQ of in een pan gaar.
  7. Snij de mozzarella, tomaten en komkommer in dunnen plakjes.
  8. Leg de mozzarella even op de hamburger zodat het lekker warm wordt.
  9. Maak de salade van de overgebleven mozzarella, tomaten, komkommer, avocado en olijven. Of elke andere groente die je lekker vindt.
  10. Breng op smaak met wat olie, azijn en peper.
  11. Open het broodje. Beleg met wat rucola, daarna de hamburger met mozzarella, de tomaat en avocado.
  12. Maak het af met de kiemgroenten.
  13. Serveer het samen met de friet en de salade.

Tip: Maak de hamburger extra lekker op smaak met truffelmayonaise.

Buiten Eten Hamburger - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 400 gram zoete aardappel in reepjes gesneden
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gram rundergehakt
  • De SmaakTuijn Buiten eten
  • Mozzarella 2 stuks
  • 200 gram tomaten 2-4 stuks
  • 200 gram komkommer
  • 1 avocado
  • 40 gram olijven
  • 4 hamburger broodjes
  • 80 gram rucola sla
  • 60 gram kiemgroenten

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden