De smaak: Buiten eten

Heerlijke kruiden- en specerijen combinatie die heerlijk toevoeging is aan je hamburger of bonenburger. Echt speciaal.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Verwarm de oven voor op 200 graden of gebruik een airfryer.
- Hussel de verse zoete aardappel met wat olie en bak deze in 25 minuten in de oven of bak het in 15 minuten in de airfryer. (zie verpakking)
- Pel de ui en snij in kleine stukjes en pers de knoflookteentjes.
- Voeg de ui, knoflook en de Buiten eten melange aan het gehakt toe.
- Kneed alles met schone handen door elkaar.
- Bak de hamburgers op de BBQ of in een pan gaar.
- Snij de mozzarella, tomaten en komkommer in dunnen plakjes.
- Leg de mozzarella even op de hamburger zodat het lekker warm wordt.
- Maak de salade van de overgebleven mozzarella, tomaten, komkommer, avocado en olijven. Of elke andere groente die je lekker vindt.
- Breng op smaak met wat olie, azijn en peper.
- Open het broodje. Beleg met wat rucola, daarna de hamburger met mozzarella, de tomaat en avocado.
- Maak het af met de kiemgroenten.
- Serveer het samen met de friet en de salade.
Tip: Maak de hamburger extra lekker op smaak met truffelmayonaise.

Ingrediënten
- 400 gram zoete aardappel in reepjes gesneden
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram rundergehakt
- De SmaakTuijn Buiten eten
- Mozzarella 2 stuks
- 200 gram tomaten 2-4 stuks
- 200 gram komkommer
- 1 avocado
- 40 gram olijven
- 4 hamburger broodjes
- 80 gram rucola sla
- 60 gram kiemgroenten