De smaak: Buiten eten
Heerlijke kruiden- en specerijen combinatie die heerlijk toevoeging is aan je hamburger of bonenburger. Echt speciaal.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Pel de ui en snij enkele ringen voor aan de spiesjes. Snipper de rest.
- Pers de 2 knoflookteentjes.
- Voeg de gesnipperde ui, de knoflook en de Buiten melange aan het gehakt toe.
- Kneed alles met schone handen door elkaar.
- Voeg eventueel wat paneermeel toe als het te nattig is.
- Maak 14 stevige balletjes en maak deze samen met wat stukken courgette, paprika, ui en champignons aan de satéprikkers.
- Snij de rest van de courgette, paprika, ui, champignons en venkel in kleine stukken.
- Verdeel de groente, 1 knoflookteentje en het takje rozemarijn op een stukje aluminiumfolie en maak er vier pakketjes van.
- Gril de spiesjes en pakketjes ca. 20 minuten in de oven of op de BBQ.
- Stoof of bak ondertussen de krieltjes.
- Serveer de spiesjes, groentepakketjes en de krieltjes tegelijkertijd.
Tip: vervang de krieltjes voor een lekker stokbrood.
Ingrediënten
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- De SmaakTuijn Buiten eten
- 300 gram rundergehakt
- 300 gram courgette
- 150 gram puntpaprika 1 stuks
- 150 gram champignons
- 300 gram venkel 1 stuks
- 4 teentjes knoflook
- 4 takjes rozemarijn
- 500 gram krieltjes
- Satéprikkers
- Aluminiumfolie