Ga naar de inhoud

De smaak: Buiten eten

Buiten eten - De SmaakTuijn

Heerlijke kruiden- en specerijen combinatie die heerlijk toevoeging is aan je hamburger of bonenburger. Echt speciaal.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Pel de ui en snij enkele ringen voor aan de spiesjes. Snipper de rest.
  2. Pers de 2 knoflookteentjes.
  3. Voeg de gesnipperde ui, de knoflook en de Buiten melange aan het gehakt toe.
  4. Kneed alles met schone handen door elkaar.
  5. Voeg eventueel wat paneermeel toe als het te nattig is.
  6. Maak 14 stevige balletjes en maak deze samen met wat stukken courgette, paprika, ui en champignons aan de satéprikkers.
  7. Snij de rest van de courgette, paprika, ui, champignons en venkel in kleine stukken.
  8. Verdeel de groente, 1 knoflookteentje en het takje rozemarijn op een stukje aluminiumfolie en maak er vier pakketjes van.
  9. Gril de spiesjes en pakketjes ca. 20 minuten in de oven of op de BBQ.
  10. Stoof of bak ondertussen de krieltjes.
  11. Serveer de spiesjes, groentepakketjes en de krieltjes tegelijkertijd.

Tip: vervang de krieltjes voor een lekker stokbrood.

Buiten eten spiesjes en groentepakketjes - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • De SmaakTuijn Buiten eten
  • 300 gram rundergehakt
  • 300 gram courgette
  • 150 gram puntpaprika 1 stuks
  • 150 gram champignons
  • 300 gram venkel 1 stuks
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 takjes rozemarijn
  • 500 gram krieltjes
  • Satéprikkers
  • Aluminiumfolie

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden