De smaak: La Dolce Vita
Het heerlijke Italiaanse zomerleven komt met deze kruidenmix vanzelf op je af. Zalig op pizza.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de courgette in stukjes en halveer de tomaatjes.
- Doe de gepelde knoflookteentjes, de courgette en de tomaatjes op een baktray, besprenkel met wat olie en de La Dolce vita melange
- Hussel even door.
- Bak ca. 20 minuten.
- Kook ondertussen de pasta zoals vermeld op de verpakking.
- Blancheer de tuinbonen enkele minuten.
- Rooster de pecan noten in een koekenpan licht aan.
- Haal de groenten uit de oven en meng deze met de tuinbonen en de pasta.
- Garneer de pasta met de pecan noten, olijven en spinazie.
- Rasp de citroen en gebruik het rasp om het helemaal af te maken.
Tip: Indien je van een stukje vlees houdt, voeg wat kip toe.
Ingrediënten
- 300 gram courgette (1 stuks)
- 500 gram kleine tomaatjes
- 4 teentjes knoflook
- De SmaakTuijn La Dolce Vita
- 300 gram vezelrijke pasta
- 400 gram tuinbonen
- 100 gram ongezouten pecan noten
- Zwarte olijven
- handje spinazie
- Biologische citroen