De smaak: Mexicaans

Pittig Mexicaans recept. Heerlijke verrassende variaties met seizoensgroenten. Ook lekker in bijvoorbeeld een Nederlandse bonenschotel.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Topping 1
- Pers 1 teentje knoflook en snij de peper fijn.
- Verwarm dit even kort met de suiker en de sap van de limoen, tot dat het een beetje karamelliseert.
- Voeg op het laatst de granaatappelpitjes toe.
- Topping 2
- Snij 1 uit, de paprika in ringen de feta in kleine stukjes.
- Topping 3
- Snij een mango in kleine stukjes en besprenkel met limoensap.
- De Vulling
- Snipper de andere ui en de overige teentjes knoflook.
- Snij de paprika in stukjes.
- Bak in wat olie de ui en knoflook en voeg de paprika toe.
- Voeg de tomatenblokjes toe.
- Voeg de Mexicaanse melange toe.
- Voeg de bonen en de mais toe.
- Verwarm de taco's volgens de methode op de verpakking.
- Prak de rijpe avocado.
- Maak de taco's als volgt op: start met het verdelen van de tomatenmengsel en een dot van de avocado. Garneer af met de verschillende toppings.

Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
- 1 spaanse peper
- 30 gram basterdsuiker
- sap van 1 limoen
- Granaatappelpitjes
- 2 rode ui
- 150 gram rode paprika (1 stuks)
- blokjes feta
- 1 mango (2 stuks)
- 200 gram puntpaprika
- 400 gram tomatenblokjes (1 blikje)
- De SmaakTuijn Mexicaans
- 400 gram zwarte bonen (1 blikje)
- 75 gram mais
- 8 taco's (of 12 taco bakjes)
- 2 avocado's (rijp)