Ga naar de inhoud

De smaak: Mexicaans

Mexicaans - De SmaakTuijn

Pittig Mexicaans recept. Heerlijke verrassende variaties met seizoensgroenten. Ook lekker in bijvoorbeeld een Nederlandse bonenschotel.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Topping 1
  2. Pers 1 teentje knoflook en snij de peper fijn.
  3. Verwarm dit even kort met de suiker en de sap van de limoen, tot dat het een beetje karamelliseert.
  4. Voeg op het laatst de granaatappelpitjes toe.
  5. Topping 2
  6. Snij 1 uit, de paprika in ringen de feta in kleine stukjes.
  7. Topping 3
  8. Snij een mango in kleine stukjes en besprenkel met limoensap.
  9. De Vulling
  10. Snipper de andere ui en de overige teentjes knoflook.
  11. Snij de paprika in stukjes.
  12. Bak in wat olie de ui en knoflook en voeg de paprika toe.
  13. Voeg de tomatenblokjes toe.
  14. Voeg de Mexicaanse melange toe.
  15. Voeg de bonen en de mais toe.
  16. Verwarm de taco's volgens de methode op de verpakking.
  17. Prak de rijpe avocado.
  18. Maak de taco's als volgt op: start met het verdelen van de tomatenmengsel en een dot van de avocado. Garneer af met de verschillende toppings.
Mexicaanse fingerfood taco’s - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook
  • 1 spaanse peper
  • 30 gram basterdsuiker
  • sap van 1 limoen
  • Granaatappelpitjes
  • 2 rode ui
  • 150 gram rode paprika (1 stuks)
  • blokjes feta
  • 1 mango (2 stuks)
  • 200 gram puntpaprika
  • 400 gram tomatenblokjes (1 blikje)
  • De SmaakTuijn Mexicaans
  • 400 gram zwarte bonen (1 blikje)
  • 75 gram mais
  • 8 taco's (of 12 taco bakjes)
  • 2 avocado's (rijp)

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden