De smaak: Provençaals
De heerlijke Provençaalse kruidenmix bevat o.a. rozemarijn en bonenkruid. Deze laatste heeft heerlijke aromatische en geneeskrachtige eigenschappen. Provencaalse kruiden zijn heerlijk in marinades, sauzen en tomatengerechten.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Mini quiches (8 stuks)
- Bak de pompoenstukjes, knoflook en ui even aan. Voeg daarna de gesneden champignons en de Provençaalse melange (half zakje) toe.
- Vul elk cupje met de groenten en voeg geklutst ei toe. Top af met wat kaas.
- Plaats het in de voorverwarmde oven van 180 graden tot dat de kaas lekker wat bruin is.
- Kruidenboter
- Haal een half pakje roomboter op tijd uit de koelkast.
- Meng het met de Provençaalse melange (half zakje), citroensap en eventueel citroenrasp.
- Spinaziehapjes
- Roerbak de ui knoflook en de spinazie en voeg de Provençaalse melange (half zakje) toe.
- Vouw dit id e bladerdeeg en kruimel er wat feta op. Daarna dicht vouwen en in de oven mooi bruin bakken.
Ingrediënten
- 200 gram pompoen stukjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 gesnipperde ui
- 200 gram champignons
- De SmaakTuijn Provençaals
- 6 eieren geklutst
- 50 gram geraspte kaas
- Cake cupjes
- 125 gram roomboter
- 1 citroen
- halve gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook
- 50 gram spinazie
- 50 gram feta
- Bladerdeeg