Ga naar de inhoud

De smaak: Lente

Lente - De SmaakTuijn

Heerlijke smaakmaker met oa dragen en bieslook. Zeer smaakvol in ei-gerechten en bij asperges.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Boen de krieltjes schoon en kook ze 5 minuten voor.
  3. Snij de venkel in dunne halve ringen.
  4. Bedek de ovenplaat met bakpapier.
  5. Leg de aardappeltjes en de venkel op de bakplaat. Leg de zalm ernaast.
  6. Strooi de Lentemelange over de aardappelen, venkel en de zalm.
  7. Besprenkel het geheel met wat olie.
  8. Hussel de venkel en de aardappeltjes nog even goed door.
  9. Gaar het geheel in 20 minuten in de oven.
  10. Kook ondertussen de bimi in 5 minuten beetgaar.
  11. Serveer de zalm, de venkel en de aardappeltjes samen met de bimi.
Bimi met zalm - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 500 gram krieltjes
  • 400 gram venkel 1 stuks
  • De SmaakTuijn Lente
  • 400 gram zalmfilets
  • 400 gram bimi (broccoli met langere steel)
  • Ovenplaat

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden