De smaak: Lente
Heerlijke smaakmaker met oa dragen en bieslook. Zeer smaakvol in ei-gerechten en bij asperges.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Boen de krieltjes schoon en kook ze 5 minuten voor.
- Snij de venkel in dunne halve ringen.
- Bedek de ovenplaat met bakpapier.
- Leg de aardappeltjes en de venkel op de bakplaat. Leg de zalm ernaast.
- Strooi de Lentemelange over de aardappelen, venkel en de zalm.
- Besprenkel het geheel met wat olie.
- Hussel de venkel en de aardappeltjes nog even goed door.
- Gaar het geheel in 20 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de bimi in 5 minuten beetgaar.
- Serveer de zalm, de venkel en de aardappeltjes samen met de bimi.
Ingrediënten
- 500 gram krieltjes
- 400 gram venkel 1 stuks
- De SmaakTuijn Lente
- 400 gram zalmfilets
- 400 gram bimi (broccoli met langere steel)
- Ovenplaat