Ga naar de inhoud

De smaak: Lente

Lente - De SmaakTuijn

Heerlijke smaakmaker met oa dragen en bieslook. Zeer smaakvol in ei-gerechten en bij asperges.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Schil de aardappelen en kook deze gaar.
  2. Snij de paprika in stukjes, snipper de ui en pers de knoflook.
  3. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag en verhit de paprika, ui en knoflook in een beetje olie.
  4. Voeg ca. 450 gram spinazie toe en laat een paar minuten slinken. Gebruik de rest voor de salade.
  5. Schep het overtollige vocht uit de pan.
  6. Snij de gekookte aardappelen in plakjes.
  7. Doe de aardappelen bij de spinazie in de pan en meng voorzichtig.
  8. Klop de eieren los en kruimel het grootste deel van de feta door de eieren.
  9. Meng de Lente melange erdoor.
  10. Schenk het eimengsel bij de aardappelen en spinazie in de pan.
  11. Laat rustig 10 minuten garen met de deksel op de pan, totdat het ei gestold is en de onderkant bruin.
  12. Strooi tot slot de overgebleven feta over de fritatta.
  13. Maak van de overgebleven spinazie, pecan noten en citroensap gemengd met olie, een fijne salade.

Tip: voor het gemak kan je ook kant en klare aardappeltjes gebruiken alleen daar is wel zout aan toegevoegd.

Fritatta - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelen vastkokend
  • 100 gram puntpaprika 1 stuks
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 600 gram spinazie
  • 5 eieren
  • 120 gram feta
  • De SmaakTuijn Lente
  • 100 gram ongezouten pecan noten
  • Biologische citroen

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden