De smaak: Mexicaans

Pittig Mexicaans recept. Heerlijke verrassende variaties met seizoensgroenten. Ook lekker in bijvoorbeeld een Nederlandse bonenschotel.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rasp de limoen en pers deze uit.
- Meng de Mexicaanse melange met een scheut olie, het sap en de rasp van de limoen.
- Snij de paprika en komkommer in stukjes.
- Meng de uitgelekte en afgespoelde bonen met de mais en de paprika.
- Voeg de limoen-salsa dressing toe.
- Schil de avocado's en snij deze in plakjes of prak tot een guacamole.
- Serveer in een diepe kom de rijst, met de bonensalade, de komkommer en de avocado.
Tip: Serveer evt. met wat crème fraîche en nacho chips.

Ingrediënten
- 300 gram rijst
- 1 limoen
- De SmaakTuijn Mexicaans
- 150 gram rode paprika (1 stuks)
- 200 gram komkommer (1 stuks)
- 400 gram zwarte bonen (1 blikje)
- 150 gram mais
- 200 gram avocado's (2 stuks)
- Olijfolie (uit keukenkastje)