Ga naar de inhoud

De smaak: Mediterraans

Mediterraans - De SmaakTuijn

Deze smaak is uniek. De combinatie van kruiden geeft direct het warme Zuid-Europese zomergevoel.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Snij de aubergine in blokjes.
  2. Verwarm de olie en pers de knoflook hierboven uit en bak de aubergine rondom bruin.
  3. Schep de aubergine uit de pan.
  4. Snipper de ui in stukjes.
  5. Snij de kip in stukjes.
  6. Voeg wat olie in de gebruikte pan en fruit de ui en bak daarna de kipfilet bruin.
  7. Snij de bleekselderij in plakjes.
  8. Voeg de Mediterraanse melange, de olijven, de tomtenblokjes en de bleekselderij toe.
  9. Voeg de aubergine blokjes toe en laat 15 minuten stoven.
  10. Kook ondertussen de couscous zoals vermeld op de verpakking.
  11. Serveer de couscous met het groentemengsel.
  12. Garneer met wat feta kaas.

Tip: ook lekker met brood in plaats van couscous. Wil je geen kip? vervang de kip voor amandelen.

Mediterraans pannetje - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 600 gram aubergine (2 stuks)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ui
  • 250 gram kipfilet
  • 200 gram bleekselderij (4 stengels)
  • De SmaakTuijn Mediterraans
  • 100 gram zwarte olijven
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 400 gram couscous
  • 150 gram feta
  • Olijfolie

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden