De smaak: Mediterraans
Deze smaak is uniek. De combinatie van kruiden geeft direct het warme Zuid-Europese zomergevoel.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Snij de aubergine in blokjes.
- Verwarm de olie en pers de knoflook hierboven uit en bak de aubergine rondom bruin.
- Schep de aubergine uit de pan.
- Snipper de ui in stukjes.
- Snij de kip in stukjes.
- Voeg wat olie in de gebruikte pan en fruit de ui en bak daarna de kipfilet bruin.
- Snij de bleekselderij in plakjes.
- Voeg de Mediterraanse melange, de olijven, de tomtenblokjes en de bleekselderij toe.
- Voeg de aubergine blokjes toe en laat 15 minuten stoven.
- Kook ondertussen de couscous zoals vermeld op de verpakking.
- Serveer de couscous met het groentemengsel.
- Garneer met wat feta kaas.
Tip: ook lekker met brood in plaats van couscous. Wil je geen kip? vervang de kip voor amandelen.
Ingrediënten
- 600 gram aubergine (2 stuks)
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode ui
- 250 gram kipfilet
- 200 gram bleekselderij (4 stengels)
- De SmaakTuijn Mediterraans
- 100 gram zwarte olijven
- 400 gram tomatenblokjes
- 400 gram couscous
- 150 gram feta
- Olijfolie