De smaak: Mediterraans
Deze smaak is uniek. De combinatie van kruiden geeft direct het warme Zuid-Europese zomergevoel.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Was de groenten en halveer de peultjes.
- Snij de paprika in blokjes en de courgette in plakjes.
- Schil de aardappelen en snij in plakjes.
- Pel de ui en snij deze fijn. Pers de knoflook.
- Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de ui en de knoflook.
- Voeg de Mediterraanse melange toe.
- Voeg de paprika en peultjes toe en bak het 5 minuten mee.
- Voeg de courgette en tomatenblokjes toe en roer even goed door en bak nog 5 minuten.
- Bak de aardappeltjes.
- Verwarm de pijnboompitjes heel kort tot dat ze lichtbruin zijn op laag vuur. In een koekenpan.
- Serveer de aardappeltjes met de groenten en bestrooi met wat pijnboompitten.
Tip: Vervang de aardappeltjes door een pasta of rijst.
Ingrediënten
- 250 gram peultjes
- 150 gram paprika (1 stuks)
- 200 gram courgette (1 stuks)
- 500 gram aardappelen
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- De SmaakTuijn Mediterraans
- 400 gram tomatenblokjes
- 50 gram pijnboompitten
- Olijfolie (uit keukenkastje)