Ga naar de inhoud

De smaak: Mediterraans

Mediterraans - De SmaakTuijn

Deze smaak is uniek. De combinatie van kruiden geeft direct het warme Zuid-Europese zomergevoel.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Was de groenten en halveer de peultjes.
  2. Snij de paprika in blokjes en de courgette in plakjes.
  3. Schil de aardappelen en snij in plakjes.
  4. Pel de ui en snij deze fijn. Pers de knoflook.
  5. Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de ui en de knoflook.
  6. Voeg de Mediterraanse melange toe.
  7. Voeg de paprika en peultjes toe en bak het 5 minuten mee.
  8. Voeg de courgette en tomatenblokjes toe en roer even goed door en bak nog 5 minuten.
  9. Bak de aardappeltjes.
  10. Verwarm de pijnboompitjes heel kort tot dat ze lichtbruin zijn op laag vuur. In een koekenpan.
  11. Serveer de aardappeltjes met de groenten en bestrooi met wat pijnboompitten.

Tip: Vervang de aardappeltjes door een pasta of rijst.

Mediterraanse wokschotel - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 250 gram peultjes
  • 150 gram paprika (1 stuks)
  • 200 gram courgette (1 stuks)
  • 500 gram aardappelen
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • De SmaakTuijn Mediterraans
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 50 gram pijnboompitten
  • Olijfolie (uit keukenkastje)

Meer interessante recepten

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden