De smaak: Mexicaans
Pittig Mexicaans recept. Heerlijke verrassende variaties met seizoensgroenten. Ook lekker in bijvoorbeeld een Nederlandse bonenschotel.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Driehoekchips met Mexicaanse kruiden
- Snij de wraps in driehoekjes en leg uit elkaar op een bakplaat en bestrijk met olie (kwastje).
- Bestrooi met de Mexicaanse melange (half zakje)
- Bak 6-10 minuten in een verwarmde oven, tot ze knapperig zijn. Blijf erbij, het kan snel gaan.
- Zoete aardappel hapjes
- Snij zoete aardappelen in plakjes en bak ze knapperig in de oven.
- Bak een ui, een paprika, mais en de Mexicaanse melange (half zakje)
- Roer er zwarte bonen doorheen en serveer op de zoete aardappel.
- Dips
- Guacomole: Meng gesnipperde ui, een tomaat, een teentje knoflook en twee geraspte avocado's en voeg wat citroensap en koriander toe.
- Bietendip: Meng een gekookte biet in stukjes, samen met 75 gram geitenkaas, een scheutje balsamico azijn, een eetlepel honing en wat citroen. En meng dit even door de blender.
Tip: De dips zijn ook op smaak te maken met de Mexicaanse melange.
Ingrediënten
- Wraps
- De SmaakTuijn Mexicaans
- 2 stuks zoete aardappel
- 1 rode ui
- 1 paprika
- 50 gram mais
- 50 gram zwarte bonen