Ga naar de inhoud

De smaak: Mexicaans

Mexicaans - De SmaakTuijn

Pittig Mexicaans recept. Heerlijke verrassende variaties met seizoensgroenten. Ook lekker in bijvoorbeeld een Nederlandse bonenschotel.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Driehoekchips met Mexicaanse kruiden
  2. Snij de wraps in driehoekjes en leg uit elkaar op een bakplaat en bestrijk met olie (kwastje).
  3. Bestrooi met de Mexicaanse melange (half zakje)
  4. Bak 6-10 minuten in een verwarmde oven, tot ze knapperig zijn. Blijf erbij, het kan snel gaan.
  5. Zoete aardappel hapjes
  6. Snij zoete aardappelen in plakjes en bak ze knapperig in de oven.
  7. Bak een ui, een paprika, mais en de Mexicaanse melange (half zakje)
  8. Roer er zwarte bonen doorheen en serveer op de zoete aardappel.
  9. Dips
  10. Guacomole: Meng gesnipperde ui, een tomaat, een teentje knoflook en twee geraspte avocado's en voeg wat citroensap en koriander toe.
  11. Bietendip: Meng een gekookte biet in stukjes, samen met 75 gram geitenkaas, een scheutje balsamico azijn, een eetlepel honing en wat citroen. En meng dit even door de blender.

Tip: De dips zijn ook op smaak te maken met de Mexicaanse melange.

Mexicaanse borrelplank - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • Wraps
  • De SmaakTuijn Mexicaans
  • 2 stuks zoete aardappel
  • 1 rode ui
  • 1 paprika
  • 50 gram mais
  • 50 gram zwarte bonen

Meer interessante recepten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden