Ga naar de inhoud

De smaak: Salsa

Salsa - De SmaakTuijn

Mexicaanse combinatie, heerlijk in salades en lichte mexicaanse gerechten.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Bak de spinazie kort in een koekenpan en laat het even uitlekken in een vergiet.
  3. Bak de champignons in een pan en voeg vervolgens de uitgelekte bonen en mais toe.
  4. Voeg de Salsamelange toe.
  5. Voeg de uitgelekte spinazie toe.
  6. Halveer de kleine tomaatjes en voeg toe.
  7. Vul de wraps met het groentemengsel.
  8. Voeg eventueel nog wat bosui ringetjes toe.
  9. Vet een ovenschaal in en leg de gevulde wraps hierin en bestrooi ze met wat kaas.
  10. Bak ze in circa 15 minuten, tot dat de kaas een beetje gesmolten is.
  11. Prak de avocado en meng deze met wat kleine stukjes paprika en serveer deze bij de tortilla's.

Tip: Serveer met een toefje crème fraîche.

Mexicaanse Enchilada’s - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 600 gram spinazie
  • 250 gram champignons
  • 200 gram zwarte bonen
  • 100 gram mais
  • De SmaakTuijn Salsa
  • 250 gram kleine tomaatjes
  • 4-8 stuks wraps
  • Bosuitje
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 avocado
  • 50 gram rode paprika (klein)
  • Crème fraîche
  • Ovenschaal (uit keukenkastje)
  • Olijfolie (uit keukenkastje)

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden