De smaak: Salsa
Mexicaanse combinatie, heerlijk in salades en lichte mexicaanse gerechten.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Bak de spinazie kort in een koekenpan en laat het even uitlekken in een vergiet.
- Bak de champignons in een pan en voeg vervolgens de uitgelekte bonen en mais toe.
- Voeg de Salsamelange toe.
- Voeg de uitgelekte spinazie toe.
- Halveer de kleine tomaatjes en voeg toe.
- Vul de wraps met het groentemengsel.
- Voeg eventueel nog wat bosui ringetjes toe.
- Vet een ovenschaal in en leg de gevulde wraps hierin en bestrooi ze met wat kaas.
- Bak ze in circa 15 minuten, tot dat de kaas een beetje gesmolten is.
- Prak de avocado en meng deze met wat kleine stukjes paprika en serveer deze bij de tortilla's.
Tip: Serveer met een toefje crème fraîche.
Ingrediënten
- 600 gram spinazie
- 250 gram champignons
- 200 gram zwarte bonen
- 100 gram mais
- De SmaakTuijn Salsa
- 250 gram kleine tomaatjes
- 4-8 stuks wraps
- Bosuitje
- 100 gram geraspte kaas
- 1 avocado
- 50 gram rode paprika (klein)
- Crème fraîche
- Ovenschaal (uit keukenkastje)
- Olijfolie (uit keukenkastje)