Ga naar de inhoud

De smaak: Salsa

Salsa - De SmaakTuijn

Mexicaanse combinatie, heerlijk in salades en lichte mexicaanse gerechten.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Snij de paprika in kleine stukjes.
  2. Snipper de ui, de knoflook en de peper fijn en fruit deze met een scheut olijfolie aan.
  3. Voeg de paprika toe en bak het even mee.
  4. Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
  5. Voeg de Salsa melange toe en roer goed door.
  6. Spoel de mais en de kidneybonen af en laat ze uitlekken. Voeg de helft toe aan de pan.
  7. Voeg de gezeefde tomaten toe en roer het geheel goed door.
  8. Mix met een staafmixer de soep tot een glad mengsel.
  9. Voeg de resterende mais, paprika en kidneybonen toe.
  10. Serveer de soep met wat fijngesneden koriander, zure room en brood en/of nacho chips naar smaak.

Tip: Beetje extra limoen en bosui door de soep maakt het extra lekker pittig.

Zomerse salsa soep - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 350 gram puntpaprika (3 stuks)
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 liter water
  • De SmaakTuijn Salsa
  • 150 gram mais
  • 600 gram kidneybonen
  • 400 gram tomaten gezeefd
  • Verse koriander
  • 200 gram crème fraîche
  • Turks brood
  • Nacho chips
  • Eventueel limoen en bosui
  • Staafmixer keukenkastje

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden