De smaak: Garam Masala
Volg de stappen:
- Snij de pompoen en wortels in kleine blokjes.
- Kook de pompoen goed gaar. Voeg halverwege de wortel toe. Afhankelijk hoe 'knapperig'' je deze wilt houden.
- Snij ondertussen de gember en peper in kleine stukjes en snipper de ui en knoflook fijn.
- Bak dit een paar minuutjes en voeg de Garam Masala melange toe.
- Giet de pompoen en wortel af en meng het met het kruidenmengsel.
- Voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe en laat het 10 minuten pruttelen.
- Kook de eieren 8 minuten.
- Verwarm de kikkererwten.
- Serveer de Masala met de kikkererwten en het ei.
- Lekker met flatbread of andersoortig brood.
Tip: Serveer met koriander
Ingrediënten
- 400 gram pompoen
- 350 gram winterwortels
- 1 rode ui
- 2 cm verse gember
- 1 rode peper
- 3 teentjes knoflook
- De SmaakTuijn Garam Masala
- 400 gram tomatenblokjes 1 blik
- 300 ml kokos melk
- 4 eieren
- 400 gram kikkererwten
- Flatbread
- Olijfolie uit keukenkastje