Ga naar de inhoud

De smaak: Garam Masala

Garam Masala - De SmaakTuijn

Smaakmaker van Bengaalse origine. Unieke samenstelling met o.a. koriander en kardemom.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Snij de pompoen en wortels in kleine blokjes.
  2. Kook de pompoen goed gaar. Voeg halverwege de wortel toe. Afhankelijk hoe 'knapperig'' je deze wilt houden.
  3. Snij ondertussen de gember en peper in kleine stukjes en snipper de ui en knoflook fijn.
  4. Bak dit een paar minuutjes en voeg de Garam Masala melange toe.
  5. Giet de pompoen en wortel af en meng het met het kruidenmengsel.
  6. Voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe en laat het 10 minuten pruttelen.
  7. Kook de eieren 8 minuten.
  8. Verwarm de kikkererwten.
  9. Serveer de Masala met de kikkererwten en het ei.
  10. Lekker met flatbread of andersoortig brood.

Tip: Serveer met koriander

Pompoen Masala met ei - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 400 gram pompoen
  • 350 gram winterwortels
  • 1 rode ui
  • 2 cm verse gember
  • 1 rode peper
  • 3 teentjes knoflook
  • De SmaakTuijn Garam Masala
  • 400 gram tomatenblokjes 1 blik
  • 300 ml kokos melk
  • 4 eieren
  • 400 gram kikkererwten
  • Flatbread
  • Olijfolie uit keukenkastje

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden