De smaak: Garam Masala
Volg de stappen:
- Schil de knolselderij en aardappelen en snij in kleine blokjes.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de knolselderij en aardappel gaar.
- Snipper ondertussen de ui fijn en fruit deze in een scheutje olie.
- Voeg de Garam Masala melange toe en laat het even lekker sudderen voor een fijne smaak.
- Schil de appel en snij in stukjes.
- Voeg de zuurkool en de appel aan het kruidenmengsel toe.
- Voeg de kookroom toe en roer goed door.
- Giet de knolselderij en aardappel af en pureer met een scheutje melk en wat boter tot een gladde puree.
- Schep het zuurkoolmengsel over in een ovenschaal en bedek het met de puree.
- Bak het geheel in ca 20 minuten in de oven gaar.
- Voeg voor het serveren de pecannoten toe.
Tip: Wil je graag vlees erbij? Serveer de maaltijd met runderworstjes.
Ingrediënten
- 400 gram knolselderij (1 stuks)
- 350 gram aardappelen
- 1 rode ui
- De SmaakTuijn Garam Masala
- 2 appels
- 500 gram zuurkool
- 50 ml kookroom
- scheutje melk
- Boter
- 50 gram pecannoten
- Ovenschotel
- Ovenschotel