Ga naar de inhoud

De smaak: Garam Masala

Garam Masala - De SmaakTuijn

Smaakmaker van Bengaalse origine. Unieke samenstelling met o.a. koriander en kardemom.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Schil de knolselderij en aardappelen en snij in kleine blokjes.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Kook de knolselderij en aardappel gaar.
  4. Snipper ondertussen de ui fijn en fruit deze in een scheutje olie.
  5. Voeg de Garam Masala melange toe en laat het even lekker sudderen voor een fijne smaak.
  6. Schil de appel en snij in stukjes.
  7. Voeg de zuurkool en de appel aan het kruidenmengsel toe.
  8. Voeg de kookroom toe en roer goed door.
  9. Giet de knolselderij en aardappel af en pureer met een scheutje melk en wat boter tot een gladde puree.
  10. Schep het zuurkoolmengsel over in een ovenschaal en bedek het met de puree.
  11. Bak het geheel in ca 20 minuten in de oven gaar.
  12. Voeg voor het serveren de pecannoten toe.

Tip: Wil je graag vlees erbij? Serveer de maaltijd met runderworstjes.

Zuurkool Masala - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 400 gram knolselderij (1 stuks)
  • 350 gram aardappelen
  • 1 rode ui
  • De SmaakTuijn Garam Masala
  • 2 appels
  • 500 gram zuurkool
  • 50 ml kookroom
  • scheutje melk
  • Boter
  • 50 gram pecannoten
  • Ovenschotel
  • Ovenschotel

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden