Ga naar de inhoud

De smaak: Curry

Curry - De SmaakTuijn

Pikante smaakmaker op vele manieren te variëren, bijv. prei, Surinaamse roti of een Indiase schotel. Met kurkuma, komijn en koriander. Kurkuma staat bekend om zijn ondersteunende werking voor het immuunsysteem.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Snij de kool in fijne reepjes.
  2. Snij de champignons in plakjes.
  3. Snipper de ui.
  4. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui eventjes aan.
  5. Strooi de Curry melange erbij en roer goed door en laat even smoren.
  6. Voeg de reepjes kool toe en roerbak ze beetgaat in ca. 10 minuten.
  7. Voeg de champignons toe.
  8. Voeg de erwten toe.
  9. Voeg de kokosmelk toe.
  10. Kook de eieren in ca. 8 minuten.
  11. Kook ondertussen de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  12. Meng de mihoen met het Curry mengse en serveer met het ei.

Tip: Bestrooi met chilli vlokken voor een extra bite.

Chinese kool curry - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 600 gram Chinese kool
  • 250 gram champignons
  • 1 rode ui
  • De SmaakTuijn Curry
  • 100 gram erwten
  • 200 ml kokos melk
  • 4 eieren
  • 400 gram mihoen
  • Olijfolie (uit keukenkastje)

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden