Italiaans – Gnocchi

Mexicaans – Mexicaanse Taco’s
8 september 2023

o Verwarm de oven voor op 200 graden.
o Snij de pompoen, courgette, bleekselderij en ui in blokjes.

• Doe de gesneden groenten, tomatenblokjes, bonen, ui en knoflook in de ovenschaal.
• Meng de Italiaanse kruiden met een flinke scheut olie en meng het goed door het groentemengsel.
• Rooster het ca. 20 minuten in de oven en schep halverwege om.
• Bak op heel laag vuur de pijnboompitjes licht bruin en haal ze uit de pan.
• Haal het groentemengsel uit de oven en pureer het geheel.
• Doe wat olie in een pan en bak de gnocchi op. Dit geeft een heerlijk fijn knapperig effect. Koken maakt gnocchi wat 'melig'.

o Serveer de knapperige gnocchi met de groentestoof op een bedje van rucola. Sprenkel de pijnboompitjes over het geheel.

Tip:
Wil je het aanvullen met een stukje vlees? Vervang de bonen door 300 gram gebakken stukjes kip.