Ga naar de inhoud

De smaak: Italiaans

Italiaans - De SmaakTuijn

Hiermee haal je de authentieke Italiaanse geuren in je keuken van o.a. tijm en marjolein.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Snij de bleekselderij, prei en wortel in kleine stukjes.
  2. Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
  3. Bak de ui en knoflook licht aan en voeg de Italiaanse melange toe.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en roer even goed door.
  5. Voeg de gesneden groenten toe en bak even lekker mee.
  6. Kook ondertussen de pasta zoals vermeld op de verpakking.
  7. Voeg de tomatenblokjes en de linzen toe.
  8. Voeg de rode wijnazijn toe en laat het geheel 20 minuten lekker sudderen.
  9. Serveer de pasta met de saus op een bede van rucola en garneer met geraspte kaas.

Tip: Voor een extra bite, kan je 200 gram rundergehakt toevoegen.

Pasta Bolognese - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 200 gram bleekselderij (2 stengels)
  • 100 gram prei (1 stuks)
  • 300 gram wortel
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • De SmaakTuijn Italiaans
  • 70 gram tomatenpuree (1 blikje)
  • 350 gram pasta
  • 800 gram tomatenblokjes (2 blikjes)
  • 400 gram rode wijnazijn (1 blikje)
  • 4 eetlepels rode wijnazijn
  • 85 gram rucola sla
  • 50 gram geraspte kaas

Meer interessante recepten

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden