De smaak: Italiaans

Hiermee haal je de authentieke Italiaanse geuren in je keuken van o.a. tijm en marjolein.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Snij de bleekselderij, prei en wortel in kleine stukjes.
- Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
- Bak de ui en knoflook licht aan en voeg de Italiaanse melange toe.
- Voeg de tomatenpuree toe en roer even goed door.
- Voeg de gesneden groenten toe en bak even lekker mee.
- Kook ondertussen de pasta zoals vermeld op de verpakking.
- Voeg de tomatenblokjes en de linzen toe.
- Voeg de rode wijnazijn toe en laat het geheel 20 minuten lekker sudderen.
- Serveer de pasta met de saus op een bede van rucola en garneer met geraspte kaas.
Tip: Voor een extra bite, kan je 200 gram rundergehakt toevoegen.

Ingrediënten
- 200 gram bleekselderij (2 stengels)
- 100 gram prei (1 stuks)
- 300 gram wortel
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- De SmaakTuijn Italiaans
- 70 gram tomatenpuree (1 blikje)
- 350 gram pasta
- 800 gram tomatenblokjes (2 blikjes)
- 400 gram rode wijnazijn (1 blikje)
- 4 eetlepels rode wijnazijn
- 85 gram rucola sla
- 50 gram geraspte kaas