Ga naar de inhoud

De smaak: Italiaans

Italiaans - De SmaakTuijn

Hiermee haal je de authentieke Italiaanse geuren in je keuken van o.a. tijm en marjolein.

Haal onze smaken in huis!

Volg de stappen:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de aubergine en courgette in plakjes en halveer de tomaatjes.
  3. Meng in een bakje een flinke scheut olie, de pijnboompitjes en de Italiaanse melange.
  4. Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel de groenten hierover.
  5. Besprenkel met de kruidenolie.
  6. Zet de bakplaat 10-15 minuten in de oven.
  7. Snij ondertussen het brood en de goudsalami in blokjes en de mozzarella in plakjes.
  8. Verdeel dit door de groenten op de bakplaat.
  9. Plaats de plaat terug voor ca. 10 minuten.
  10. Garneer met wat verse basilicum.

Tip: Indien je dit vegetarisch wilt eten, kan je de salami vervangen door 2 eetlepels olijven en 2 eetlepels kappertjes.

Pizzaplaat melanzane - De SmaakTuijn

Ingrediënten

  • 300 gram aubergine (1stuks)
  • 300 gram courgette (1 stuks)
  • 250 gram kleine tomaatjes
  • 25 gram pijnboompitjes
  • De SmaakTuijn Italiaans
  • 100 gram goudsalami
  • 2 focaccias of ander brood
  • 3 bolletjes mozzarella
  • Verse basilicum

Meer interessante recepten

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Door het versturen van het formulier, accepteer je onze privacy voorwaarden