De smaak: Italiaans

Hiermee haal je de authentieke Italiaanse geuren in je keuken van o.a. tijm en marjolein.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de aubergine en courgette in plakjes en halveer de tomaatjes.
- Meng in een bakje een flinke scheut olie, de pijnboompitjes en de Italiaanse melange.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel de groenten hierover.
- Besprenkel met de kruidenolie.
- Zet de bakplaat 10-15 minuten in de oven.
- Snij ondertussen het brood en de goudsalami in blokjes en de mozzarella in plakjes.
- Verdeel dit door de groenten op de bakplaat.
- Plaats de plaat terug voor ca. 10 minuten.
- Garneer met wat verse basilicum.
Tip: Indien je dit vegetarisch wilt eten, kan je de salami vervangen door 2 eetlepels olijven en 2 eetlepels kappertjes.

Ingrediënten
- 300 gram aubergine (1stuks)
- 300 gram courgette (1 stuks)
- 250 gram kleine tomaatjes
- 25 gram pijnboompitjes
- De SmaakTuijn Italiaans
- 100 gram goudsalami
- 2 focaccias of ander brood
- 3 bolletjes mozzarella
- Verse basilicum