De smaak: Italiaans

Hiermee haal je de authentieke Italiaanse geuren in je keuken van o.a. tijm en marjolein.
Haal onze smaken in huis!Volg de stappen:
- Snij de boerenkool fijn (indien nog ongesneden).
- Snij de paprika en courgette in kleine stukjes.
- Schil de aardappelen en knolselderij en snij in stukken.
- Zet de aardappelen en knolselderij net onder water. Leg de boerenkool er bovenop en sluit de pan af.
- Kook samen in ca. 20 minuten gaar.
- Bak de spekjes krokant.
- Snij de peper in kleine stukjes en voeg toe aan de spekjes.
- Voeg de paprika en courgette toe en bak even mee.
- Voeg de Italiaanse melange toe en roer goed door.
- Giet de aardappelen, knolselderij en boerenkool af en voeg wat melk toe.
- Voeg de Italiaanse groentenmix en spekjes toe en stamp het geheel even door.
- Bak de hele plakjes parmaham krokant in een droge pan.
- Serveer de stamppot met de crunchy parmaham.
Tip: Eet je geen vlees? Laat de spek en parmaham achterwege. Vervang de parmaham door krokant gebakken uitjes.

Ingrediënten
- 300 gram boerenkool
- 150 gram paprika (1 stuks)
- 300 gram courgette 1 stuks
- 400 gram aardappelen
- 400 gram knolselderij
- 100 gram spekblokjes
- 1 rode peper
- De SmaakTuijn Italiaans
- scheutje melk
- 100 gram Italiaanse parmaham